Gå til innhold

Pynt på ostekake?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Har aldri laga det før så vet ikke hva eg skal pynte med....Og hvilken gele er best på? Skal være sitrongele og mandarin/ananas smøreost i fyllet....

 

På forhånd tusen takk=)

Fortsetter under...

Skrevet

Jeg pleier ikke å ha gelelokk. Om sommeren pynter jeg som regel med jordbær, men om vinteren eller hvis bærene ikke er fine, pynter jeg med sånne roser og blader du får kjøpt på matbutikken. Lager liksom en "bukett" med 3 roser og blader på ene siden av kaka. Vet ikke om det er nødvendig å pynte så mye hvis du skal ha gelelokk?

Skrevet

Flott og deilig pynt på ostekake er en pose frossen blanding skogsbær (frysedisken i butikken) med jordbær gele over. Godt og flott!

Skrevet

Sitrongele er best.

 

Kiwi kan du pynte med.

 

Eller mandarinbåter i lake,eller appelsinskiver

Skrevet

Takk for forslagene =)

Skrevet

Jeg liker bringebærgele som topping, og naturell ost (philadelfia).

 

Bruker å legge blå druer inni geleen.. legger de med flatsiden ned, og heller liiiiiiiiiiiitt gele over, lar det stivne, og heller over resten slik at de ikke flyter opp.

Men ikke ha kiwi inni geleen, da stivner den ikke (har erfaring med den ja... hehe)

Annonse

Skrevet

Mandarinbåter fra boks er kjempegodt!

La renne godt av (i dørslag) og legg i pent mønster før du heller sitongele over.

Godt og frisk og passer jo perfekt til fyllet du nevner.

Kan og tilsette litt kanel i bunnen hvis du er glad i det.

 

Og som hun over sier, dropp for all del kiwi!!! ;-)

Skrevet

Det er kjempefint å pynte med en sånn oransje liten frukt med blader, tror det heter fysalis :-)

Skrevet

Jeg liker best sitrongelè i fyllet + nøytral philadelphia ost (liker ikke blande for mange smaker). Lokker lager jeg med blåbærgelè, så legger jeg hele, ferske blåbær på toppen av kaka før jeg har på gelèlokket. Blir kjempegodt!

 

Synes blåbær og sitron passer så godt sammen.

Skrevet

Jeg bruker nøytral philadelphiaost/sitrongele i fyllet. Når dette er stivnet, legger jeg halve, frosne bringebær i et fint mønster oppå, for deretter å helle forsiktig bringebærgele oppå der igjen. Smaker veldig friskt og deilig sammen med ostefyllet. Smakene harmonerer og utfyller hverandre, etter min mening. Synes ikke ostefyllet blir så mektig med dette oppå :-)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...