Den heldige eier av ett barn Skrevet 1. mai 2009 #3 Skrevet 1. mai 2009 Jeg rører i den gjevnlig, og heller den på kaken før jeg ser den begynner å bli så stiv at den blir klumpete. Nei, jeg er heller ingen stor baker;)
Brugda Skrevet 1. mai 2009 Forfatter #4 Skrevet 1. mai 2009 gelekake trur jeg det heter? haha:) sånn med sukkerbrødbunn(?) vaniljekrem og banan og druer..
Blind Gudinne Skrevet 1. mai 2009 #5 Skrevet 1. mai 2009 Ah, nå skjønte jeg problemet! Jeg pleier å kjøle ned geléen i kaldt vann ( altså setter kjelen i kaldt vann) mens jeg rører forsiktig rundt ( er litt prikete så vil ikke ha luftbobler i gelé-lokket mitt). KJenner med jevne mellomrom på væsken om den er kald eller varm. Npr den er sånn rundt kroppstemp, heller jeg den på kaka.
Himmel og hav Skrevet 2. mai 2009 #7 Skrevet 2. mai 2009 Hvis du skal gjøre sånn som fjerteberte sier, så bør du være veldig sikker på at ringen rundt kaka er heeeeelt tett, ellers så renner den flytende geleen ned langs sidene og det blir ikke pent. Dessuten så vet jeg ikke helt om jeg ville hatt noe lunkent oppå krem...? Jeg pleier å sette geleen i kjøleskapet, og røre i den med jevne mellomrom så den ikke stivner fra kanten og inn, så venter jeg til geleen har en konsistens som bodylotion omtrent før jeg tar den på, da renner den ikke nedimellom kantene, trekker ikke ned i kakebunnen, og den er kald.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå