Gå til innhold

Gele oppå kake..hvor stivnet skal den være/ikke være?


Anbefalte innlegg

Skrevet

neida jeg kan ikke bake..

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hva er det du lager da? Ostekake?

 

 

Skrevet

Jeg rører i den gjevnlig, og heller den på kaken før jeg ser den begynner å bli så stiv at den blir klumpete. Nei, jeg er heller ingen stor baker;)

Skrevet

gelekake trur jeg det heter? haha:)

sånn med sukkerbrødbunn(?) vaniljekrem og banan og druer..

Skrevet

Ah, nå skjønte jeg problemet!

 

Jeg pleier å kjøle ned geléen i kaldt vann ( altså setter kjelen i kaldt vann) mens jeg rører forsiktig rundt ( er litt prikete så vil ikke ha luftbobler i gelé-lokket mitt). KJenner med jevne mellomrom på væsken om den er kald eller varm. Npr den er sånn rundt kroppstemp, heller jeg den på kaka.

Skrevet

åh takk for hjelpa :-))

Skrevet

Hvis du skal gjøre sånn som fjerteberte sier, så bør du være veldig sikker på at ringen rundt kaka er heeeeelt tett, ellers så renner den flytende geleen ned langs sidene og det blir ikke pent. Dessuten så vet jeg ikke helt om jeg ville hatt noe lunkent oppå krem...? Jeg pleier å sette geleen i kjøleskapet, og røre i den med jevne mellomrom så den ikke stivner fra kanten og inn, så venter jeg til geleen har en konsistens som bodylotion omtrent før jeg tar den på, da renner den ikke nedimellom kantene, trekker ikke ned i kakebunnen, og den er kald.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...