klampen i bånn Skrevet 21. april 2009 #1 Skrevet 21. april 2009 Mener en av dem er mest gunstig, men nå husker jeg ikke lenger. Vil ha de så sprø som mulig, bør man bruke mye eller lite olje da?
sukker-på-tungen Skrevet 21. april 2009 #2 Skrevet 21. april 2009 Bruk soya olje, olivenolje tåler ikke så sterk varme, og den har en veldig karftig smak. Sprø : steik dem i riktig temp, over lenger tid. meg passeleg olje. Tar kortere tid viss du halvkoker potetene først.
Fire småtroll Skrevet 21. april 2009 #3 Skrevet 21. april 2009 Jeg bruker olivenolje for jeg liker smaken Steker de på 220 gader i varmluft, bruker ikke så mye olje, men masse krydder (provance-krydder er godt på).
Expat Skrevet 21. april 2009 #4 Skrevet 21. april 2009 Heller omvendt! Soja er per def varmpressa og ikke helt sunn av den grunn. Anbefaler helst RAPS!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå