Boulengerina Skrevet 18. april 2009 #1 Skrevet 18. april 2009 Har lånt meg en sånn maskin men uten bruksanvisning.. Eieren av maskinen hadde aldri brukt den, og visste ikke helt hvordan den fungerer.. Så jeg lurer på følgende.. *Når jeg har satt kremen i bollen og satt på vispen, hvor lenge skal den da stå å gå? *Og skal isen fryses igjen etterpå eller er det meningen at man skal spise den som softis o.l.? Takknemlig om noen vil svare meg:)
Sylteflesk Skrevet 18. april 2009 #3 Skrevet 18. april 2009 ca en halvtime, kanskje opp mot 40 min. Vår maskin piper/blinker når isen er ferdig, men den er fortsatt temmelig bløt og bør som regel fryses videre i noen timer i fryseren. Noen blandinger blir mer suppete enn andre. Hva slags maskin er det du har lånt? Hvis det er Philips kan du finne bruksanvisning og oppskrifter på nettet.
temine Skrevet 18. april 2009 #4 Skrevet 18. april 2009 Maskina mi bruker 20 min på å lage softis. Er jeg fysen på noe godt spiser jeg den med en gang. Skal vi ha den som dessert, til kake eller servere senere fryser jeg den videre i dypfryseren. Det som er kjekt med ismaskin er at når man fryser den ned slipper man at isen blir kornete, det syns jeg er litt ekkelt. Og gjett hvor herlig det er å lage en slush av frukt og bær en varm sommerdag. Gleder meg allerede;)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå