Mammaioktober Skrevet 16. april 2009 #2 Skrevet 16. april 2009 Biffsnadder!! Biffstrimler av renskåret oksekjøtt stekes først alene i margarin, deretter (etter at det har fått litt farge), kan du tilsette rå sjampignoner, paprika og løk skåret i strimler. Du trenger bare vanlig grillkrydder for smak. Stek til det har fått godt med farge. Biffen må ikke stekes for mye, kan fort bli som "lær", men er du gravid, husk å gjennomstek. Dette serverer du med pommes frites, eller pommes noisettes, og blandet salat. (Tips: Salat, tomat, rødløk og agurk). Dropp mais, dette gir alt for mye ekstra smak. Bernaisesaus kan du helle over biffstrimlene. (Eventuelt peppersaus). Hvis ønskelig, lag en god hvitløksdressing du kan ha til salaten. GODT
Mammaioktober Skrevet 16. april 2009 #3 Skrevet 16. april 2009 Pitapizza: Handleliste: Pitabrød Pizzasaus Biffstrimler Mozarellaost (evt. annen ost du liker) Rødløk Bernaisesaus Bruk pitabrødet som bunn, smør på pizzasaus, legg på mozarellaost, biffstrimler og rødløk i strimler. (Du kan gjerne steke biffstrimlene før du legger de på pizzaen, for å sikre gjennomstekning). Dersom du liker bernaisesaus, kan du ha noen små "dærsjer" med saus rundt om kring på pizzaen, for å få den ekstra saftig. Stekes i ovn MMmmmm
Gjest Sauen venter jente nummer 2 =) Skrevet 16. april 2009 #4 Skrevet 16. april 2009 Stek biffstrimler, løk, paprika og evt sjampinjong i stekepanne. Ha over en boks med fløte. Krydre godt med paprikakrydder, hvitløkspulver, salt og pepper. Server med ris. Det smaker nyyydelig!
pusejenta2 Skrevet 16. april 2009 #5 Skrevet 16. april 2009 stek biffstrimmlene og en løk.Putt det i en kasterolle,tilsett en pakke fløte,salt og pepper..Smaker nyderlig til kokte poteter:)
gutta00,05&09 Skrevet 16. april 2009 #6 Skrevet 16. april 2009 eg syns det er kanon godt med stekte biffstrimler i en saus av fløte og creme fraiche, med fersk tagliatelle attått. eneste minus e at man må ha masse kjøt da;) men e kanongodt!! nam nam nam
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå