Gå til innhold

Tilbehør til lammelår?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hmmm, hva slags saus og grønnsaker bruker man til?

Hilsen fersk i faget...

Skrevet

Jeg synes at blomkål, rosenkål, poteter og gulrøtter (gjerne babygulrøtter) passer godt til=)

Skrevet

Ganske fersk jeg også, men lagde det fro noen dager siden og det blr knallgodt (beskjeden ja) :-)

 

Hadde rosenkål og minigulrøtter til, og selvfølgelig tomatsalat (tomat, rødløk, hvitløk, oregano, olje, balsamicoeddik, fetaost). Lag MASSE tomatsalat, det er så godt. Gratinerte poteter og lun potetsalat, oppskrift på matprat.no.

 

Saus lager du av sjyen du får fra lammet. Ha litt vann i et litersmål, og hell sjyen oppi gjennom ei sil. (Vannet er for at det ikke skal bli så varmt) Hvis du feks får 5 dl sjy, kan du tilsette 5 dl så får du mer saus. Litt av vannet må du bruke til å lage jevning (mel og vann) 1 ss mel pr 2 dl vann, altså 5 ss i dette tilfellet. Ha det i en kaserolle, rør godt. Ha i sukkerkulør/ litt soyasaus for å få farge.

 

Lykke til!

Skrevet

Jeg legger steken i en langpanne. Og under og rundt steken så legger jeg løk, hvitløk,gulrøtter, kålrabi og squash. Dette blir da grønnsakene til steika.

TIlbehør ikveld er ovnstekte poteter. (deles opp i båter, ha på salt og pepper og litt olje og vips ferdig)

Og provance lammesaus som jeg lager på stekesjy.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...