Gjest Skrevet 6. april 2009 #1 Skrevet 6. april 2009 Kefir? Har fått min dille på ymer og ymer dryss etter en ukes ferie i Danmark, men usikker på hva ymer virkelig tilsvarer til i Norge? Er jo litt kefir konsistens er det ikke?
Babyønske �� Skrevet 6. april 2009 #4 Skrevet 6. april 2009 Har egentlig ikke peiling på hva det er, men fant dette: http://www.matvareguiden.no/matvare6123.asp Så kan se ut som det er i samme kategori som kefir, surmelk, cultura, biola o.l
Fillerya Skrevet 6. april 2009 #5 Skrevet 6. april 2009 Jeg pleier å bruke ymerdryss på kulturmelk, de få gangene jeg er så heldig å få en pose. Har bestilt 5-6 poser fra noen som kommer oppover til sommeren, gleder meg...
Gjest Skrevet 6. april 2009 #6 Skrevet 6. april 2009 Takk for svar! Kjøpte kefir i dag, og syntes den var mye surere og tynnere enn ymeren, så får prøve kulturen i morgen. Dansken syntes derimot at ymer på kefir var veldig godt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå