Yaddaline ❤ ♀04/05 ♂02/09 Skrevet 5. april 2009 #1 Skrevet 5. april 2009 Kokte pasta til pastasalat på torsdag (okei, nå når jeg regner etter dager var det kanskje litt lenge???) - og satte pastaen som var til overs rett i kjøleskap. Er det noen mulighet for at vi ikke omkommer av magesjau dersom jeg lager pastasalat av den i dag, tro? Ikke det at det er så stress å lage ny pasta altså.
Gjest mphs Skrevet 5. april 2009 #2 Skrevet 5. april 2009 Jeg bruker ikke å gjemme pasta hjemme, men på jobben er det 3 dager om den har stått i kaldt vann.
Yaddaline ❤ ♀04/05 ♂02/09 Skrevet 5. april 2009 Forfatter #3 Skrevet 5. april 2009 Okei, da var det enkelt. Ny pasta it is ) Takk!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå