Gå til innhold

Et hjemmelaget-fiskesuppe spørsmål:


Anbefalte innlegg

Skrevet

I oppsriften skal du skjære fisken i terninger.. men det står ingenting om du skal hive den oppi rå/stekt/kokt!

 

Den skal tilsettes mot slutten av koketiden... kan vel ikke bli godt med rå fisk i vel? (er laksefileter og torskefileter)

Skrevet

Tror du tar den oppi rå. Fisketerninger trenger ikke koke så lenge før de er gjennomkokt. Ta ut en terning og sjekk om den er gjennomkokt (det ser du på fargen) før du serverer.

Lykke til:)

Skrevet

TUSEN TAKK FOR SVAR!!! =)=)=)

Skrevet

Den skal være rå. Jeg lar den ikke koke, bare trekke helt på slutten av tiden. Samme med evt. skalldyr/reker, spesielt reker. De blir harde og seige dersom de koker. Ikke rør mye rundt heller for da løser den seg opp.

 

Namnam! :D

Skrevet

Skalldyrene og rekene løser seg selvsagt ikke opp. Var fisken jeg mente men det kom ikke så godt frem ser jeg ;)

Skrevet

hehe.. skjønte hva du mente! takk flinke matlagere! =)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...