anesam Skrevet 1. april 2009 #1 Skrevet 1. april 2009 I oppsriften skal du skjære fisken i terninger.. men det står ingenting om du skal hive den oppi rå/stekt/kokt! Den skal tilsettes mot slutten av koketiden... kan vel ikke bli godt med rå fisk i vel? (er laksefileter og torskefileter)
Erisa* Skrevet 1. april 2009 #2 Skrevet 1. april 2009 Tror du tar den oppi rå. Fisketerninger trenger ikke koke så lenge før de er gjennomkokt. Ta ut en terning og sjekk om den er gjennomkokt (det ser du på fargen) før du serverer. Lykke til:)
hundemamma ♥ Skrevet 1. april 2009 #4 Skrevet 1. april 2009 Den skal være rå. Jeg lar den ikke koke, bare trekke helt på slutten av tiden. Samme med evt. skalldyr/reker, spesielt reker. De blir harde og seige dersom de koker. Ikke rør mye rundt heller for da løser den seg opp. Namnam!
hundemamma ♥ Skrevet 1. april 2009 #5 Skrevet 1. april 2009 Skalldyrene og rekene løser seg selvsagt ikke opp. Var fisken jeg mente men det kom ikke så godt frem ser jeg
anesam Skrevet 1. april 2009 Forfatter #6 Skrevet 1. april 2009 hehe.. skjønte hva du mente! takk flinke matlagere! =)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå