Veslemus Skrevet 23. mars 2009 #2 Skrevet 23. mars 2009 Det går under spekemat, men det er ikke farlig med en nyåpnet salamipakke. Altså man kan spise det når det er ferskt. Spiste det under hele forrig graviditet, både lege og jordmor sa det ikke var noen fare, så lenge den er fersk.
September-spire Skrevet 23. mars 2009 #3 Skrevet 23. mars 2009 Jeg har lest at det kan være lurt å fryse det først, frysing tar knekken på evt bakterier salami kan ha, (denne informasjoen fant jeg i Gro Nylanders bok "På vei") Så jeg har lagt salamipakken i fryseren noen dager, smaker det samme etter tining, men jeg føler meg tryggere.
Nangiliama Skrevet 23. mars 2009 #4 Skrevet 23. mars 2009 Jeg har også hatt min i fryseren, og nå storkoser jeg meg med salami:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå