mamsen labamsen Skrevet 17. mars 2009 #1 Skrevet 17. mars 2009 Har bare stekt de i stekepanna før. Men de blir så tørre og seige. Steker dere dei ovnen med tilbehøret (grønnsaker) eller steker dere bare kotelettene for seg?
tommeliten og lillemy Skrevet 17. mars 2009 #3 Skrevet 17. mars 2009 Jeg pleier å sette inn grønnsaker og poteter i ovnen. Svi av kotelettene og legge dem på toppen av det andre. Blir kjempegodt. 180-200 grader. Tid : til gr.saker og poteter er ferdige. For variasjon har jeg i en boks hermetiske tomater og div krydder Hmmm.. tror kanskje vi må ha kottiser til middag i dag!
petite fleur Skrevet 17. mars 2009 #4 Skrevet 17. mars 2009 Oppdaget ny måte å steke koteletter på nylig, og jeg har aldri spist mørere mat :-) Legg kotelettene i en stekepose, klipp et lite hull på toppen/ i hjørnet slik at dampen kommer ut. Legg den i formen, og sett formen i oppvarmet ovn (200 grader). La de stå i 15minutter før du setter ned til 140 grader og lar de steke i 1,5 time til. Mmmmm, smelter i munnen :-) Siden mannen og jeg er surkålfantaster, har vi ikke grønnsakene sammen med kjøttet.
Spente med nr 3 i vente... Skrevet 17. mars 2009 #5 Skrevet 17. mars 2009 har dere da noe fett eller vann oppi??? potetene skjæres i båter???
petite fleur Skrevet 17. mars 2009 #6 Skrevet 17. mars 2009 Ingenting annet enn kjøtt i stekeposen. Vi har vanlige kokte poteter til.
tommeliten og lillemy Skrevet 17. mars 2009 #7 Skrevet 17. mars 2009 Poteter i skiver med skall. Gulerot, kålerot og løk i passe biter. Ha på godt med krydder og nøytral olje, f.eks rapsolje.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå