Lykke ♥gutt05 & jente08♥ Skrevet 12. mars 2009 #1 Skrevet 12. mars 2009 legger dere biffkjøttet rått oppå, eller steker dere det litt først? Ost under eller over biffkjøttet? Og hvor mange grader og hvor lenge steker dere pizza med biff på?
Gjest Skrevet 12. mars 2009 #2 Skrevet 12. mars 2009 Bruner det pittelitt i steikepanna først, ost under, 250 grader i 15 min ca..
erteposen + 4 Skrevet 12. mars 2009 #3 Skrevet 12. mars 2009 Du bør steke det først, i alle fall gjør jeg det:) Liker best at den er skjært tynt, og steker den ikke tørr. Legger det mest under osten, men har ikke så mye ost på. Steker pizzaen som vanlig.
Gjest Skrevet 12. mars 2009 #4 Skrevet 12. mars 2009 Jeg skjærer biffen i tynne strimmeler ( ca1x 0,5 cm) som jeg deler opp i ca 2cm lange biter, så blander jeg kjøttet med mariande og lar det stå i 10-15 min før jeg legger det på pizzan, steker pizzaen i 15min på 250 grader. Blir smakfullt og mørt da, men HUSK å marinere i feks Allround marianade, eller en hjemmelaget marinade.
Trønderbærta Skrevet 12. mars 2009 #5 Skrevet 12. mars 2009 Jeg jobber med pizza da, og vi bruker bestandig biffen oppå osten. Hjemme har jeg villet steket det litt i stekepanna, og så lagt den på pizzaen og stekt den vanlig i ovnen.
Lykke ♥gutt05 & jente08♥ Skrevet 12. mars 2009 Forfatter #6 Skrevet 12. mars 2009 takk for svar alle sammen. Da prøver jeg meg på pizza med biff på i morgen
Tommage♀♂ Skrevet 12. mars 2009 #7 Skrevet 12. mars 2009 Jeg skjærer biffen i tynne strimler og legger dem rå over osten, men med krydder på. Jeg bruker pizzaovn da, der blir biffen perfekt stekt=)
Lykke ♥gutt05 & jente08♥ Skrevet 12. mars 2009 Forfatter #8 Skrevet 12. mars 2009 åh, pizzaovn har jeg lyst på! Men orker ikke mere ting oppå kjøkkenbenken...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå