Gå til innhold

Biffkjøtt på hjemmelaget pizza


Anbefalte innlegg

Skrevet

legger dere biffkjøttet rått oppå, eller steker dere det litt først?

 

Ost under eller over biffkjøttet?

 

Og hvor mange grader og hvor lenge steker dere pizza med biff på?

Skrevet

Bruner det pittelitt i steikepanna først, ost under, 250 grader i 15 min ca..

Skrevet

Du bør steke det først, i alle fall gjør jeg det:) Liker best at den er skjært tynt, og steker den ikke tørr.

 

Legger det mest under osten, men har ikke så mye ost på. Steker pizzaen som vanlig.

Skrevet

Jeg skjærer biffen i tynne strimmeler ( ca1x 0,5 cm) som jeg deler opp i ca 2cm lange biter, så blander jeg kjøttet med mariande og lar det stå i 10-15 min før jeg legger det på pizzan, steker pizzaen i 15min på 250 grader. Blir smakfullt og mørt da, men HUSK å marinere i feks Allround marianade, eller en hjemmelaget marinade.

 

 

Skrevet

Jeg jobber med pizza da, og vi bruker bestandig biffen oppå osten.

Hjemme har jeg villet steket det litt i stekepanna, og så lagt den på pizzaen og stekt den vanlig i ovnen.

Skrevet

takk for svar alle sammen. Da prøver jeg meg på pizza med biff på i morgen :)

Skrevet

Jeg skjærer biffen i tynne strimler og legger dem rå over osten, men med krydder på.

 

Jeg bruker pizzaovn da, der blir biffen perfekt stekt=)

Skrevet

åh, pizzaovn har jeg lyst på! Men orker ikke mere ting oppå kjøkkenbenken...:P

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...