Gå til innhold

Hvordan koke kongekrabbe så den blir bra!???


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har kokt kongekrabbe ganske mange ganger nå, Men med forskjellig resultat. Noen ganger blir den forferdelig vassen.....og noen ganger er noen deler god og andre ikke.

 

Nå har jeg i tillegg både prøvd å koke og la den trekke.

Vil gjerne lære meg dette.

 

20 g. salt pr l.

 

Er evig takknemlig for alle svar. Gjerne i detalj om mulig....

Fortsetter under...

Skrevet

ingen????

Skrevet

Hmm.. syns da ikke det pleier være så vanskelig

 

Koker opp vann med 2 ss salt pr liter, vet ikke hva det blir i gram.. Har i krabbe, tinet som regel, koker opp og lar det småkoke i ti minutter.

 

Ferdig, nydelig. Har ikke hatt det problemet at den blir vassen..

Skrevet

Død og frossen kongekrabbe?

 

Den skal ikke koke, det er det som gjør den vassen.

Kok opp vann og legg den frossen ned i vannet og la den trekke til den er tint og passe varm.

Ha litt varme på platen så vannet holdes varmt, men ikke kok.

 

Skrevet

Får du tak i kongekrabbe som ikke er kokt? Ble litt nyskjerrig på hvor du får tak i det, kjøper du eller?

 

 

 

  • 4 uker senere...
Skrevet

Bor i Nord Norge, ikke akkurat vanskelig å få tak i:)

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...