Lillemille78 Skrevet 6. mars 2009 #1 Skrevet 6. mars 2009 Jeg synes det er så vanskelig med hva man ikka kan spise. F.eks. med oster har jeg leset at de må være peusterisert eller hva nå det heter. Men jeg leser og leser på disse oste-pakkene og det strå sjeldent noe om helst.... Forstår at man skal holde seg unna muggost o.l. Men hva med mozerella og parmasan som man kjøper på butikken og som ofte er produsert i skandinavia? Noen som vet??
Amia Skrevet 6. mars 2009 #2 Skrevet 6. mars 2009 Jeg spiser både mozzarella og parmesan, men holder meg unna lagrede muggoster! Det er noe av det beste jeg vet, så jeg gleeder meg til den dagen jeg kan spise det igjen
Pee-Jay Skrevet 6. mars 2009 #3 Skrevet 6. mars 2009 Jeg mener å ha lest at alle ostene som er produsert av Tine er pasteuriserte, og at de dermed er helt trygge
September-spire Skrevet 6. mars 2009 #4 Skrevet 6. mars 2009 Man skal holde seg unna upasturiserte oster.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå