HTC Skrevet 3. mars 2009 #1 Skrevet 3. mars 2009 Har brukt opp denne fra før, brukte da ikke poserisen som lå i. Skal nå bruke denne risen i en annen type tikka masala rett jeg hadde i går, som rester. Hvor lenge/hvordan skal denne risen kokes? Noen som har pakken og kan se hva som står på?
Hønemor og lille trille Skrevet 3. mars 2009 #2 Skrevet 3. mars 2009 http://www.toro.no/index.php?mapping=30&id=14630
Hønemor og lille trille Skrevet 3. mars 2009 #3 Skrevet 3. mars 2009 Sånn: Basmatiris: 1. Kok opp 5 dl vann tilsatt 1 ts salt. 2. Tilsett risen og la den koke under lokk på svak varme i ca. 12 minutter. 3. Ta risen av varmen og la den hvile med lokket på i ca. 5 minutter. 4. Før servering, rør forsiktig om slik at krydderet fordeles i risen. Kan jo skrive hele greia likegjerne ;-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå