Gå til innhold

oppvarming av middagsglass i vannbad.


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Annonse

Vi bruker kun vannbad, fordi vi ikke vil bruke mikro til daglig.

Funker kjempegreit!

Kok vann i vannkokeren. Sett glasset i en skål som er ca like høy som glasset, evt litt høyere. Hell i vann ca opp til der det er mat, og løft litt på glasset slik at luftboblene forsvinner. Vent i 5 minutter også rører du, vent i 5 min til, rør, og deretter rører du litt nå og da og kjenner etter.

 

Det er bare snakk om planlegging.

Start et kvarter før middagen skal spises, så er det ikke noe problem. Skjønner at de som kun bruker mikro syns dette er tungvint, men det blir hva man er vant til. :) Du trenger jo ikke stå å røre konstant, men gjøre andre ting i mellomtiden.

Lykke til!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...