Mamma til to tette Skrevet 28. februar 2009 Forfatter #4 Skrevet 28. februar 2009 Ha ha ok, jeg er skikkelig god på å bake skjønner jeg. Og mannen min mente også at joda natron og hornsalt er det samme, jeg sjekker med dib sa jeg så da fikk vi avklart det ,-)
Gjest Skrevet 28. februar 2009 #5 Skrevet 28. februar 2009 Hornsalt får i i sånne gule bokser med en hjort på, i hvertfall så de slik ut før. Er vanlig å bruke i smulringer ol. Natron er noe man kan bruke i stede for, eller sammen med, bakepulver for å få bakverk uten gjær i til å heve seg.
Mamma til to tette Skrevet 28. februar 2009 Forfatter #6 Skrevet 28. februar 2009 Takk for oppklaring, det er natron jeg skal ha men hornsalt jeg fikk tak i...smultringer skal jeg nok ikke lage med det første he he
Dotten Skrevet 28. februar 2009 #8 Skrevet 28. februar 2009 Du kan bruke enten hornsalt eller natron til heving, men det er ikke det samme Google så får du svar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå