Gå til innhold

Trenger tips til en god kake jeg må bake til i morgen... Er så lei av disse:


Anbefalte innlegg

Skrevet

-bløtkake

-sjokoladekake (vanlig langpanne)

-ostekake

-gulrotkake

 

Har hatt dåp og 3 bursdager de siste 14 dagene, men i morra må jeg visst til å bake igjen siden det er min tur til å ha bursdag... Ønsker forslag (og gjerne oppskrifter) på noen gode kaker

Fortsetter under...

Gjest Lykkeliten2
Skrevet

hva med en lunken eplekake med krem eller vanilieis til?

eller eplestang

eller kringle fylt med vaniliekrem, med glasur og mandler paa?

 

mmm... er sulten jeg, ogsaa er det litt kaldt her jeg sitter saa har lyst maa noe deilig vinterkosemat!

 

Skrevet

Hva med firkløverkake?

Daimiskake? Men om du skal lage det,burde du vel gjort det i kveld, så den blir skikkelig kald

Skrevet

Banansjokoladekake: Sukkerbrød med vaniljekrem i midten, glasur av kokesjokolade oppå og bananskiver på toppen. Beste som finnes!

Annonse

Skrevet

jeg er veldig glad i blåbærpai som er laget med vaniljekrem inni.

Skrevet

Den beste kaka i verden(!) er jo uten tvil Kvæfjordkake:

 

http://www.klikk.no/mat/spise/article417769.ece

 

Er ikke vanskelig å lage heller!

 

Mener denne kaka faktisk ble kåra til å være den kaka som var best likt blant folk flest også

Skrevet

Daim iskake er min favoritt, men som jeg skjeldent får servert..

Skrevet

Marengsbunn/Pavlova.. Så har du på vaniljekrem og frukt..Krem på "toppen." Marengsbunn kan lages og oppbevares tørt. Kaken bør lages til samme dag..

Snickerskake...

Skrevet

Kremkake (sukkerbunn) med fruktfyll; bringebær, ananas, druer (delt) og banan...og kiwi på toppen oppå kremen... Mmmm ;-) Friskt og herlig...

Annonse

Skrevet

Suksesskake, osteiskake, daimiskake.

 

Slenger meg på at detsoteliv.no er super!

Skrevet

Nøttebunn med krem og rørte tyttebær. Fantastisk!

 

Rør sukker og tyttebær (feks 300 g bær og ca 200-250 g sukker) La de stå og trekke litt.

Lag en litt "luftig" nøttebunn. Pisk 3 dl fløte (litt sukret). Bre over bunnen.

Tyttebærene har du over like før servering (lag en slags kant med kremen så ikke bærene renner over kanten)

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...