Mamma2OO5 Skrevet 21. februar 2009 #1 Skrevet 21. februar 2009 Jeg klarte å lese kefir når det sto kulturmelk i en oppskrift og kjøpte derfor kefir.... Så i vaffeloppskrifta skal det være kulturmelk, men jeg har kefir. Spiller det stor rolle? Hva blir forskjellen?
Mamma2OO5 Skrevet 21. februar 2009 Forfatter #2 Skrevet 21. februar 2009 ingen som vet det da? (litt utålodig bare..)
Banshee Skrevet 21. februar 2009 #3 Skrevet 21. februar 2009 Slik jeg har forstått det så har Kefir en veldig karakteristisk smak som ikke kulturmelken har. Jeg tror det kun kan være det, for begge kan ellers brukes til baking og har samme fettprosent visstnok.
Hikken Skrevet 21. februar 2009 #4 Skrevet 21. februar 2009 Jeg bruker kefir og kultut om hverandre uten problemer med smak eller konsistens :-)
Hikken Skrevet 21. februar 2009 #5 Skrevet 21. februar 2009 Hehe, kultut :-P Skulle selvfølgelig stå kultur :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå