Alba44 Skrevet 21. februar 2009 #1 Skrevet 21. februar 2009 Kan de som har cøliaki spise tacoskjell? Er greit det? Ser det er maismel, salt og olje... Takknemlig for svar =)
erteposen + 4 Skrevet 21. februar 2009 #2 Skrevet 21. februar 2009 Det skal gå. Der er i alle fall en produsent som garanterer at de er glutenfri.
*Lykkelita*2barnsmor Skrevet 21. februar 2009 #3 Skrevet 21. februar 2009 De fleste tacoskjell og taco-cips-typer kan de spise. Men ikke den chili-chipsen. Der er det gluten. Det samme gjelder noe annen chips, de som har f.eks paprikakrydder, barbaque-krydder ol....
Alba44 Skrevet 21. februar 2009 Forfatter #4 Skrevet 21. februar 2009 Takker for svar! Jeg syns virkelig matvarer skulle vært merket med GLUTENFRITT. Mange produsenter har jo merket varene sine, men dessverre ikke alle..
It's all about me Skrevet 21. februar 2009 #5 Skrevet 21. februar 2009 Tacoskjell er glutenfrie ja. Vanlige matvarer som ikke er en spesiell diettvare blir ikke merket glutenfri fordi da vil ikke den vanlige forbruker kjøpe det. De tror det er spesialvare og smaker dårligere. Ikek noe jeg synser over det er faktisk sant. Toro har masse glutenfrie varer i sitt vanlige sortement, men velger heller å sende ut brosjyrer med oversikter til de som trenger det.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå