Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Reker tror jeg er helt greit. Jeg har spist mange... har hatt litt dilla på det rett og slett, det er helt nydelig. Loff med salat, reker og dressing.. namm namm. Reker er jo kokt.

Jeg tror det eneste man skal tenke på er om de er ferske og gode. Om de har ligget lenge i rom-tempratur eller er litt på kanten gamle eller noe slikt skal man la være tror jeg. Ellers har jeg skjønt det slik at reker er bare godt :D

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139678369-reker/#findComment-139679571
Del på andre sider

Men pass opp! Seinere i svangerskapet kan salt bli et stort problem! Et rekemåltid fikk blodtrykket mitt til å tippe over i slutten av 7.mnd og det blei tilslutt svangerskapsforgiftning og igangsatt fødsel 3 uker før tiden. Men alt gikk bra og dette er jo sikkert litt individuelt. Bare et lite tips.

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139678369-reker/#findComment-139679627
Del på andre sider

Jeg har googlet litt og både doktoronline, Jordmor Siri Von Krogh + + litt diverse folk sier vel at røkelaks er helt okai. Eneste man skal huske på er at man spiser den godt innenfor holdbarhetsdato. Den skal heller ikke ha ligget lenge i romtemperatur. Tror mattilsynet har en egen side med mat-råd for gravide også. Fant den ikke i farta, men det står sikkert noe der om røkelaks også :)

Lenke til kommentar
https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139678369-reker/#findComment-139681645
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...