Mamma2OO5 Skrevet 19. februar 2009 #1 Skrevet 19. februar 2009 Tenkte å lage det i morgen og trenger en kjempegod oppskrift. Er ikke så glad i de med bakepulver i.
"Frostpinnen" Skrevet 19. februar 2009 #2 Skrevet 19. februar 2009 Kafe Magdalena sine er kjempe gode, men det er bakepulver i de da. 30 plater. 5 store egg 175 g sukker piskes til eggedosis 200 g smør Smeltes og blandes inn i eggedosisen 1 l h-melk 1 l kulturmelk Rør inn melken 1 ts natron Rør så inn alt det tørre, la svelle i 30 min. 2 ts bakepulver 1 ts vanilje sukker 16 dl mel
Mamma2OO5 Skrevet 19. februar 2009 Forfatter #3 Skrevet 19. februar 2009 litt dumt spm kanksje ,men når det står 1 ts natron Rør så inn alt det tørre, la svelle.... skal jeg da ha i natron og så blande sammen alt det tørre eller skal natronen også blandes sammen i det tørre? Hvorfor bakepulver i de egentlig? Er det nødvendig?
"Frostpinnen" Skrevet 19. februar 2009 #4 Skrevet 19. februar 2009 natronen blandes sammen med alt det tørre ja, ble bare skrevet bak natronet.Skulle stått til slutt. Du kan helt sikkert droppe bakepulveret, men de blir sikkert ikke like luftige uten. Men bakepulveret har ingen innvirkning på smaken.
Mamma2OO5 Skrevet 20. februar 2009 Forfatter #5 Skrevet 20. februar 2009 Takk ) Tror den oppskriften bør halveres, ellers blir det til at jeg står og steiker i hele dag hehe Noen flere gode oppskrifter her i dag?
Vinden blåser Skrevet 20. februar 2009 #6 Skrevet 20. februar 2009 bakepulver i her og,men.... knus 3 egg i en bolle, hiv i ca 3-4 ss sukker, ca en liter/halvannen liter melk, en liten dæsj vaniljesukker ca 1 ts bakepulver en liten skje salt og mel til passe røre...
Vinden blåser Skrevet 20. februar 2009 #7 Skrevet 20. februar 2009 måler du alltid opp sukker, mel og slikt når du lager vaffel??
Mamma2OO5 Skrevet 20. februar 2009 Forfatter #8 Skrevet 20. februar 2009 var det til meg? Ja jeg måler alltid. Lager vafler kanskje annet hver år så her måles det nøye hehe ;o)
Vinden blåser Skrevet 20. februar 2009 #9 Skrevet 20. februar 2009 var til hun som oppgav oppskriften med nøyaktid gram og dl... vafler blir som regel bra uansett,så du skal nok bare senke skuldrene... lager du pannekakerøre?? gjør det samme som du gjør der,bare hiv i litt bakepulver og ekstra mel ;-)
Mamma2OO5 Skrevet 20. februar 2009 Forfatter #10 Skrevet 20. februar 2009 Hehe pannekaker lager jeg kanskje 2 ganger i året så jeg måler nøye der også ;o) men jeg skal nok få det til. Men noen har i rømme i vaflene, blir de ikke veldig sure da? Hva gjør kefir med røra egentlig?
Vinden blåser Skrevet 20. februar 2009 #11 Skrevet 20. februar 2009 kefir vet jeg ikke noe om,men rømme er godt i...men ville ikke kjøpt inn rømmr for å ha i..mer hvis man har en åpnet boks i kjøleskapet som man skulle haf tømt
Gjest amandine Skrevet 20. februar 2009 #12 Skrevet 20. februar 2009 Revet sitronskall i er kjempegodt! Eller tradisjonelt med litt kardemomme. Nystekt og med vaniljekesam til...
Snart 3 vakre prinsesser Skrevet 20. februar 2009 #13 Skrevet 20. februar 2009 Kefir og kanel NAM NAM NAM
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå