Gjest Skrevet 10. februar 2009 #1 Skrevet 10. februar 2009 Alle oppskrifter jeg ser står det olje i oppskriften, men jeg har ikke olje og får ikke dratt ut og kjøpt i dag heller.
mamman-til-madeleine Skrevet 10. februar 2009 #2 Skrevet 10. februar 2009 Du har ikke litt smør som du kan smelte og varme til 37 grader da?
Gjest Skrevet 10. februar 2009 #3 Skrevet 10. februar 2009 Jo, det har jeg. Så da kan jeg bruke det i stedet ? Er ikke rå på baking...hehe
mamman-til-madeleine Skrevet 10. februar 2009 #4 Skrevet 10. februar 2009 Det burde nok gå greit det, så lenge det er en type smør som kan brukes til baking. Sjekk hva det står på pakken du har :0)
Vinden blåser Skrevet 10. februar 2009 #6 Skrevet 10. februar 2009 du trenger verken smør eller olje!
Gjest Skrevet 10. februar 2009 #7 Skrevet 10. februar 2009 Ikke ? Hva slags oppskrift bruker du ? Dele med meg ? : )
Vinden blåser Skrevet 10. februar 2009 #8 Skrevet 10. februar 2009 jeg pleier å ha 3-4 dl vann, en pakke gjær, litt salt og mel til passe deig.. har aldri brukt noen oppskrift... mannen min sverger til å hive litt olje oppi ilag med når han lager,men det er kun på vane for vi merker ingen forskjell uansett... :-)
lÅktiHaUDe Skrevet 10. februar 2009 #9 Skrevet 10. februar 2009 Deigen blir litt mykere om du har smør el. olje i. Har du bare vann som væske blir bunnen litt sprø Jeg bruker alltid en liten dæsj men det er smak og behag..
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå