Har to nydelige jenter Skrevet 9. februar 2009 #1 Skrevet 9. februar 2009 Vi skal ha dåp i helgen, og har bestemt oss for spekemat (og karbonadesmørbrød for de som ønsker det), men er så usikker på mengden vi trenger av alt, spesielt kjøttet -er livredd for å ha for lite... hehe På matprat sine sider står det: til 20 pers: 1,5 kg spekeskinke, 500 g fenalår, 500 g salami og 500 g morrpølse. Jeg syns dette ser lit lite ut, men har jo egentlig ikke peiling... Noen med erfaringer? Vi blir forresten 16 voksne og 2 barn, men tenkte hvertfall jeg måtte ha mat til 20... Hva tror dere?
Gjest Skrevet 9. februar 2009 #3 Skrevet 9. februar 2009 jeg ville regnet 200-250 gr per person, tror jeg...
Gjest Skrevet 9. februar 2009 #4 Skrevet 9. februar 2009 Vi regnet 200 gram per person, og da ble det litt til overs. Men vi hadde mye tilbehør. Blandt annet potetsalat, grønn salat, eggerøre, rundstykker. Og så hadde vi laks. Stor suksess:)
Har to nydelige jenter Skrevet 9. februar 2009 Forfatter #5 Skrevet 9. februar 2009 Takk for svar! Jeg syns også 150 g pr pers var lite, så satser nok på drøyt 200 tror jeg... Vi skal ha mye tilbehør vi også, så det gjør jo at det går midre kjøtt men spekemat holder seg godt, så heller for mye enn for lite..
Har to nydelige jenter Skrevet 9. februar 2009 Forfatter #6 Skrevet 9. februar 2009 Hvor mye potetsalat/salat/eggerøre beregnet dere pr pers?
Gjest Skrevet 9. februar 2009 #7 Skrevet 9. februar 2009 Eggerøre av tre egg per person og potetsalat av tre poteter per person. Er av typen som er redd for å gå tom for mat:)
Har to nydelige jenter Skrevet 9. februar 2009 Forfatter #8 Skrevet 9. februar 2009 Samme her.. Vil ikke at det skal se tomt ut så folk ikke tørr å forsyne seg mer... Forrige gang laget vi stort koldtbord og da regnet vi 1,5 egg pr pers men det går jo mye mer eggerøre til bare spekemat! tror jeg hermer litt etter deg, regner ikke med du hadde for lite mat?
Gjest Skrevet 9. februar 2009 #9 Skrevet 9. februar 2009 Nei, jeg hadde to restelag:) Men det var jo bare koselig
Gjest Skrevet 9. februar 2009 #10 Skrevet 9. februar 2009 Har forresten oppdaget noe fantastisk når det gjelder å lage potetsalat. Jeg koker potetene i melk. Det gir de en kremet deilig smak.
Har to nydelige jenter Skrevet 9. februar 2009 Forfatter #11 Skrevet 9. februar 2009 Det må jeg prøve! koker du de i bare melk eller en blanding av melk og vann?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå