digger Skrevet 8. februar 2009 #1 Skrevet 8. februar 2009 Tenkte mest på deigen. Som fyll tenkte jeg på tomatpurre, kjøttdeig og ost.
3b@rnsmor-30* Skrevet 8. februar 2009 #2 Skrevet 8. februar 2009 bruker vanlig rundstykke deg eller vanlig pizzadeig jeg.
digger Skrevet 8. februar 2009 Forfatter #3 Skrevet 8. februar 2009 Pizzadeig er ok, men vanlig bolledeg har jeg aldri laget gitt. Hva blir best?
Renate :-) Skrevet 8. februar 2009 #4 Skrevet 8. februar 2009 Hvordan får dere til å holde fyllet inni bollen??? Jeg sliter med å få til pizzasnurrer jeg, det blir bare kliss
3b@rnsmor-30* Skrevet 8. februar 2009 #5 Skrevet 8. februar 2009 jeg lager de litt som skolebrød jeg.. legger fyllet oppi en liten dump i midten liksom...
digger Skrevet 8. februar 2009 Forfatter #6 Skrevet 8. februar 2009 Aner ikke jeg:-) Så for meg å rulle slik som kanel i svingene.....Hm, blir spennende!
Renate :-) Skrevet 8. februar 2009 #7 Skrevet 8. februar 2009 Og ost oppå? Hm spennede, må prøves ut :-) Kan tenke meg at pizzadeig er best, bolledeig blir nå vel litt for søtt, iallefall med min bolledeig :-)
3b@rnsmor-30* Skrevet 8. februar 2009 #8 Skrevet 8. februar 2009 det er godt med rundstykkedeig også.. har brukt både gov og fin...
Renate :-) Skrevet 8. februar 2009 #9 Skrevet 8. februar 2009 Jeg syns du er flink om du før til, er noe av det mest grisete jeg har prøvd, men kan være meg som er elendig :-)
mamman til to gutter Skrevet 8. februar 2009 #10 Skrevet 8. februar 2009 Rundstykkedeig eller pizzadeig, gjerne med litt grovt mel. Jeg syns det er greit å lage horn uten alt for mye fyll, og så litt ekstra ost på toppen, da holder fyllet seg inni.
3b@rnsmor-30* Skrevet 8. februar 2009 #11 Skrevet 8. februar 2009 ja det blir grisete her også.. med sånne snurrer... alt bare tyter ut liksom..
3rOK Skrevet 8. februar 2009 #12 Skrevet 8. februar 2009 Jeg lager pizzadeig. Bruker kjevle og kjevler den ut som en stor rund pannekake. Deler opp i trekanter, legger fyll av skinke,løk og ost på midten og bretter over hjørnene eller de tre flikene. Pensler de med egg sånn at de henger sammen og ikke går opp i liminga.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå