Gå til innhold

Går det an å bruke kokt most gulrot i gulrotkake, eller må den være rå når den has i røra?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Dette spør jeg om pga en mor som kan spise kokt gulrot men ikke rå, og hun er usikker på om den blir godt nok "kokt" når den stekes....

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Den står jo i ovnen i 30-40 minutt, og blir bakt godt nok. Kokt kan sikkert brukes, men smaken og saftigheten blir noe annet.

Skrevet

Mamma tør ikke prøve uten at den er kokt først... kan jo bare prøve å lage en halv porsjon i en brødform, så ser jeg hva som skjer....

Skrevet

Vil tro du får en tørr kake da, saftigheten fra guleroten vil jo da være borte. Mulig du må kompenserer det med litt ekstra olje for at den skal bli god.

Skrevet

På www.detsoteliv.no er det en oppskrift på gulrotkake med kokte gultrøtter, har aldri prøvd den men et tips til deg ;) Gå inn på siden og søk "gulrotkake spesial" så finner du den.

Skrevet

Takk for tipset... der står det at kaka blir ekstra saftig når de er kokte... veldig mye annet i spesalen som gjør den saftig kanskje.. som mamma forøvrig heller ikke kan spise... tenker jeg prøver bare jeg, så får jeg se hvordan det går :-)

Skrevet

På www.detsoteliv.no er det en oppskrift på gulrotkake med kokte gultrøtter, har aldri prøvd den men et tips til deg ;) Gå inn på siden og søk "gulrotkake spesial" så finner du den.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...