ApriIbaby Skrevet 2. februar 2009 #1 Skrevet 2. februar 2009 Ble inspirert av en bardbakingstråd her tidligere i dag. Har tenkt å sesamfrø på toppen av skorpen på brødene mine, men hvordan få de til å sitte fast når brødet er stekt? Vann? Egg? Ingenting?
Babyønske �� Skrevet 2. februar 2009 #3 Skrevet 2. februar 2009 Egg funker best syns jeg Eller fukt brødene lett med vann, strø frøene på benken og rull brødet (med et lite press) over frøene, men jeg syns ikke alltid dette er like bra som egg.
Hikken Skrevet 2. februar 2009 #4 Skrevet 2. februar 2009 Jeg bruker alltid egg, men kan godt hende vann er like bra.
Anne-B. Skrevet 2. februar 2009 #5 Skrevet 2. februar 2009 Stryk vann over først. Jeg har begynt å ha på solsikkefrøene først, og så pensler jeg med litt olje.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå