Gå til innhold

Går det virkelig ann å tømme av fettet da man steker kjøttdeig?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Mulig jeg er blond, men jeg trodde det bare var vann som "skilte" seg ut fra kjøttet?

Skrevet

Litt fett går med ut, men det meste er jo vann. Fettet sitter mer i kjøttet, men det hjelper jo på:)

Skrevet

Du kan jo plukke ut litt før du steker den...Hvis du har veldig god tid den dagen:)

Skrevet

Det jeg har gjort er å ha kjøttdeigen i en skål og blande godt rundt og rundt med evt. ting man ønsker i kjøttdeigen eller som den er.

For da hang fettet seg på bollekanten :o) Og selvfølgelig sile av det overflødige når det er stekt.

 

men nå bruker jeg bare karbonadedeig for å slippe alt fettet.....

Skrevet

Når alt er bruna er det vel stort sett bare fett som svømmer. Et alternativ til å helle av (og miste halvparten i vasken) er å ha kjøkkenpapir over en stor nok skål og helle kjøttdeigen oppi der i et minutt. Vanlig kjøttdeig er omtrent 13% fett. 1 400g kjøttdeig er det da 52g fett, dvs 468kcal... det monner!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...