Gjest Skrevet 1. februar 2009 #2 Skrevet 1. februar 2009 1 pose tørrgjær tilsvarer 50 g fersk gjær. hilsen baker
Veldig_lykkelig_mamma Skrevet 1. februar 2009 #3 Skrevet 1. februar 2009 Men den er da ikke like effektiv?
Gjest Skrevet 1. februar 2009 #4 Skrevet 1. februar 2009 fersk gjær er best, men tørrgjær er fult brukenes.. jeg bruker stort sett tørr gjær når jeg baker hjemme.
mayaya Skrevet 1. februar 2009 #5 Skrevet 1. februar 2009 Tørrgjær funker som bare det! Hilsen hobbybaker
Sånn kan det gå Skrevet 1. februar 2009 #6 Skrevet 1. februar 2009 Jo, da det er den, væsken du bruker må bare være litt varmere enn ved bruk av fersk gjær. Jeg bruker alltid tørrgjær, synes alltid det blir gjærsmak av baksten om det er brukt fersk gjær.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå