Gå til innhold

50 gram ferskt gjær, hvor mye tørrgjær er det?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Skrevet

1 pose tørrgjær tilsvarer 50 g fersk gjær.

 

hilsen baker

Skrevet

Men den er da ikke like effektiv?

Skrevet

fersk gjær er best, men tørrgjær er fult brukenes.. jeg bruker stort sett tørr gjær når jeg baker hjemme.

Skrevet

Tørrgjær funker som bare det!

 

Hilsen hobbybaker ;)

Skrevet

Jo, da det er den, væsken du bruker må bare være litt varmere enn ved bruk av fersk gjær. Jeg bruker alltid tørrgjær, synes alltid det blir gjærsmak av baksten om det er brukt fersk gjær.

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...