Gå til innhold

hvordan har dere "delt inn" skuffer/hyller i kjøkkenet for å ha oversikt? eks, bakeskuff, hermetikkskuff o.l?


Anbefalte innlegg

hvordan deler dette inn?

 

har vært litt lite kjøkkenplass her vi har bodd hittil men nå har vi mye mer plass og jeg vil gjerne holde det ryddig.

 

hittil har vi en "tørrvareskuff" med frokostblandiger, knekkebrød, desserter o.l.

 

en "middagskuff" med supeposer, sauser, tørrvarer som gryteretter o.l

 

en "bakeskuff" med mel, gjær, rosiner, frø o.l....

 

har en del skuffer igjen som kan brukes, men må tenke meg litt mer om for å få system :)

Fortsetter under...

Vi har lite kjøkken, men har vel en form for system.

-barnemat

-tørrvare

-baking

-pasta/ris/poser

-håndklær/kluter

-store kjøkkenredskaper

-godteri

-matpapir/poser/plastfilm ol.

-kniver og skjæreplater

En skuff til hver av følgende;

- sauser, supper gryter

- knekkebrød, frokostblandinger

- bakevarer

- hermetikk / glass

- pasta / ris / couscous etc

- krydder (grunn skuff)

- Små baketing (kokesjokolade, kakepynt, konditorfarge, tørrgjær) grunn skuff

 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...