Sivalur Skrevet 23. januar 2009 #2 Skrevet 23. januar 2009 Varm opp stekepannen godt før du hiver dem oppi, og stek til de er sprø. Vil du derimot ha mykt flesk har du dem oppi mens stekepannen fortsatt er kald.
It's all about me Skrevet 23. januar 2009 #3 Skrevet 23. januar 2009 Varm panne ja. Og så har jeg mest hell med å ikke legge en og en ved siden av hverandre og snu en gang, men å bare kaste de oppi og snu en haug samtidig kontinuerlig. Da blir de perfekt sprøe og jevnt stekt uten å bli svidd.
Janusina Skrevet 23. januar 2009 #4 Skrevet 23. januar 2009 og legg de over på tørkepapir så de renner av seg.
Chiquita Bananas Skrevet 23. januar 2009 #5 Skrevet 23. januar 2009 Jeg pleier å legge dem på et stekebrett og ha i ovnen - når dem er gyldne så snur jeg dem. Får dem alltid sprø og slipper stekespruten. Legger dem på bakepapir som går litt oppover kantene så stekefettet holder seg der - når det størkner så er det bare å krølle sammen papiret. Legger dem på tørkepapir etterpå til avkjøling så dem blir sprø. Steker dem vel på 200 grader....husker ikke helt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå