HTC Skrevet 21. januar 2009 #1 Skrevet 21. januar 2009 Det står på pakken at den skal stekes i 40-50 min på 225 grader Jeg puttet den inn kl 1610 på 225 grader, men på varmluft. Sjekket nå kl 1635 og da ser den nesten ferdig ut + at den har blitt litt brent i kanten. Jeg la da over bakepapir og skrudde ned ovnen til 180 grader. Er dette riktig? Hvor lenge skal den stå? Potetene er nok ikke ferdig før 1700-1710
It's all about me Skrevet 21. januar 2009 #2 Skrevet 21. januar 2009 Du sklal steke med bare over og undervarme, ikke varmluft. Det er derfor den blir litt brent i kantene. Behold bakepapiret over, men skru opp gradene igjen og av med varmluften. Den trenger sine 3 kvarter, det er ikke retten som er god når den ikek er helt ferdig.
HTC Skrevet 21. januar 2009 Forfatter #3 Skrevet 21. januar 2009 Takk! Da får jeg løpe ut på kjøkkenet og skru av varmluften. Jeg bruker egentlig alltid varmluft, når skal man bruke hva?
It's all about me Skrevet 21. januar 2009 #4 Skrevet 21. januar 2009 Varmluft er bra når du steker i flere høyder, ellers holder vanlig over og undervarme i massevis. Men hvis du absolutt skulle bruke varmluft må du skru ned 10 - 20 grader fra starten av.
HTC Skrevet 21. januar 2009 Forfatter #5 Skrevet 21. januar 2009 Ok, Takk :-) Fiskegratengen ble forøvrig helt perfekt :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå