Miss Impatient Skrevet 18. januar 2009 #1 Skrevet 18. januar 2009 Helt forvirra når det gjelder steketemperaturen på en oksestek..... noen sier 125 grader, andre 150, og atter andre 175..... ?? Hva er riktig? Har en stek på ca 1,5 kilo, men aner jo ikke hvor mange grader jeg skal steke den på, eller når jeg skal sette den i ovnen, slik at den er ferdig til middagsgjestene kommer kl fem..... Uff, hjelp! Please....
gutt09&spire11 Skrevet 18. januar 2009 #2 Skrevet 18. januar 2009 http://www.matprat.no/oppskrift.aspx?tema=tradisjon&artid=8346&gclid=CPuSvNqCmJgCFYwh3godi1JgnQ Kanskje denne kan hjelpe. 1,5 kg surret oksestek
Miss Impatient Skrevet 18. januar 2009 Forfatter #3 Skrevet 18. januar 2009 Takk, men har allerede sett på den.... er bare så sinnsykt forskjell på anbefalinger om hvilken steketemperatur man skal bruke.... Må nesten vite når jeg skal sette steken i ovnen for å få den klar, men jeg aner jo ikke hvor lang tid det tar, med de forskjellige steketidene.... :-(
Chiquita Bananas Skrevet 18. januar 2009 #4 Skrevet 18. januar 2009 http://www.brokelandsheia-matsenter.no/tips/tilberedning-kjott.htm http://www.matoppskrift.no/sider/artikkel729.asp Håper dette hjelper deg ) og at det ikke er for sent.
Gjest Siiw Skrevet 18. januar 2009 #5 Skrevet 18. januar 2009 150 grader, ca en time pr kilo + 30 min. Da er den gjennomstekt, vi gravide skal jo ikke spise rødt kjøtt. Altrnativt droppe de ekstra 30 min og du spiser "skalkene"
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå