PAVEEL Skrevet 15. januar 2009 #1 Skrevet 15. januar 2009 det skal jeg lage på søndag:) nam nam!!! men tror den retten er forebeholdt et lite geografisk område:-)
wirre;o) Skrevet 15. januar 2009 #4 Skrevet 15. januar 2009 Er det noe man spiser eller noe man kaster eller sparker? Er det egentlig en god idé til programmet 20 Spørsmål?
flypapir Skrevet 15. januar 2009 #5 Skrevet 15. januar 2009 Det er kjempegodt! Spiser alltid det når vi er på Frøya..
PAVEEL Skrevet 15. januar 2009 Forfatter #6 Skrevet 15. januar 2009 hehe, er faktisk verdens beste matrett!! saltfiskball med potet, gulerot og kålrabi:-) nordvestlandet:-)
PAVEEL Skrevet 15. januar 2009 Forfatter #9 Skrevet 15. januar 2009 for å få til ekte saltfiskball må man bruker gammelsaltasei (hørt om det da?), masse løk, byggmel og hvetemel. og spekk, bacon el iste, litt etter hva man liker egentlig. kværner dette sammen i en grov kjøttkvern, klapper sammen til ball. koststens og utseende minner litt om potetball:-)
Smiiil :o) Skrevet 15. januar 2009 #10 Skrevet 15. januar 2009 Bor på ei lita øy langt nord, så gammelsaltasei vet jeg hva er ja. ) Så koker man det eller?
PAVEEL Skrevet 15. januar 2009 Forfatter #11 Skrevet 15. januar 2009 man koer opp vann så tarskrur man ned på plata og trekker ballen i ca en halvtime.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå