våken_om_natta Skrevet 15. januar 2009 #1 Skrevet 15. januar 2009 500 g dypfryst laks. Tenkte å pakke det inn i folie. Hvor lenge og hvor mange grader???
våken_om_natta Skrevet 15. januar 2009 Forfatter #2 Skrevet 15. januar 2009 Spiser dere ikke fisk, jenter? ;-)
~sjiraff~ Skrevet 15. januar 2009 #3 Skrevet 15. januar 2009 Jo men steker den aldri fryst... Vanlig fileter baker jeg i 12-13 minutter på 200 grader.
Sivalur Skrevet 15. januar 2009 #4 Skrevet 15. januar 2009 Jeg har aldri laget den fra dypfryst, alltid fra tint... så vet ikke hvordan det blir, men liker å steke den heller for kort enn for lenge. Pleier å steke laksen i 15-20 minutter på 225 grader, aner ikke om dette er 'riktig' men godt har det smakt hvertfall. Takk for middagstipset, har visst ikke hatt laks siden tidlig høst, jammen på tide.
våken_om_natta Skrevet 15. januar 2009 Forfatter #5 Skrevet 15. januar 2009 Takk, da tiner jeg den først og gjør som dere. :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå