*Rutletutt* Skrevet 7. januar 2009 #1 Del Skrevet 7. januar 2009 For eks av kylling, så en vet hva en putter i seg når en spiser retter med kjøttdeig;o) Har fått Kenwood kjøkkenmaskin til jul, og så at det var sånn kjøttkvern med, så kunne tenke meg å prøve. Er vel ikke bare å kverne kjøtt, vel? Må vel ha noe salt i eller noe...? Ha, ha - jeg er litt lost her, men kunne godt tenke meg å begynne å lage kjøttdeigen selv:o) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139399639-g%C3%A5r-det-an-%C3%A5-lage-kje%C3%B8ttdeig-selv/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 7. januar 2009 #2 Del Skrevet 7. januar 2009 Ja det går veldig godt an. Har en venninne som lager masse kjøttdeig. De eier gård og får parter i alle hjort osm blir skutt på deres eiendomsområde og har derfor enorme mengder kjøtt hver høst. Endel av dette maler hun opp til kjøttdeig. Tror ikke hun har noe i den utenom kjøttet, men er ikke helt sikker. Kjøper litt av henne innimellom, er utrolig deilig med hjortekjøttdeig i viltgryter ol. Hun bruker kjøttkvern. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139399639-g%C3%A5r-det-an-%C3%A5-lage-kje%C3%B8ttdeig-selv/#findComment-139399669 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest irismor Skrevet 7. januar 2009 #3 Del Skrevet 7. januar 2009 Når vi lager kjøttdeig av elgkjøtt så bare kverner jeg det. Tilsetter ikke noe som helst annet. Regner med at du kan gjøre det samme med kylling. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139399639-g%C3%A5r-det-an-%C3%A5-lage-kje%C3%B8ttdeig-selv/#findComment-139399681 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Venter på sommer,sol og barn Skrevet 7. januar 2009 #4 Del Skrevet 7. januar 2009 Mamma har brukt å lage det av elgkjøtt. Hun bare kverna det som det var. Hadde ikke salt eller noe. Det kan du jo ha i når du steker det ;o) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139399639-g%C3%A5r-det-an-%C3%A5-lage-kje%C3%B8ttdeig-selv/#findComment-139399684 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mille** Skrevet 7. januar 2009 #5 Del Skrevet 7. januar 2009 Mamma pleide å lage kjøttdeig av reinkjøtt, hun bare kvernet det. Prøv da vel. ;o) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139399639-g%C3%A5r-det-an-%C3%A5-lage-kje%C3%B8ttdeig-selv/#findComment-139399707 Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Rutletutt* Skrevet 7. januar 2009 Forfatter #6 Del Skrevet 7. januar 2009 Takk:o) Da prøver jeg det - å kverne kylling uten å tilsette noe. Jeg spiser ikke rødt kjøtt, så jeg får begynne med kylling og prøve biff senere til samboer og ungene;o) Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/139399639-g%C3%A5r-det-an-%C3%A5-lage-kje%C3%B8ttdeig-selv/#findComment-139399740 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå