Gå til innhold

Går det an å lage kjeøttdeig selv?


Anbefalte innlegg

Skrevet

For eks av kylling, så en vet hva en putter i seg når en spiser retter med kjøttdeig;o) Har fått Kenwood kjøkkenmaskin til jul, og så at det var sånn kjøttkvern med, så kunne tenke meg å prøve. Er vel ikke bare å kverne kjøtt, vel? Må vel ha noe salt i eller noe...? Ha, ha - jeg er litt lost her, men kunne godt tenke meg å begynne å lage kjøttdeigen selv:o)

Fortsetter under...

Skrevet

Ja det går veldig godt an. Har en venninne som lager masse kjøttdeig. De eier gård og får parter i alle hjort osm blir skutt på deres eiendomsområde og har derfor enorme mengder kjøtt hver høst. Endel av dette maler hun opp til kjøttdeig. Tror ikke hun har noe i den utenom kjøttet, men er ikke helt sikker. Kjøper litt av henne innimellom, er utrolig deilig med hjortekjøttdeig i viltgryter ol. Hun bruker kjøttkvern.

Gjest irismor
Skrevet

Når vi lager kjøttdeig av elgkjøtt så bare kverner jeg det. Tilsetter ikke noe som helst annet.

 

Regner med at du kan gjøre det samme med kylling.

Skrevet

Mamma har brukt å lage det av elgkjøtt. Hun bare kverna det som det var. Hadde ikke salt eller noe. Det kan du jo ha i når du steker det ;o)

Skrevet

Mamma pleide å lage kjøttdeig av reinkjøtt, hun bare kvernet det. Prøv da vel. ;o)

Skrevet

Takk:o) Da prøver jeg det - å kverne kylling uten å tilsette noe. Jeg spiser ikke rødt kjøtt, så jeg får begynne med kylling og prøve biff senere til samboer og ungene;o)

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...