Anonym bruker Skrevet 1. januar 2009 #2 Skrevet 1. januar 2009 Jeg ville kun spist den om den hadde vært frosset og tint i dag. Om den ikke har vært det, er den moden for bosset, med mindre du vil bli skikkelgi syk, da...
Anonym bruker Skrevet 1. januar 2009 #4 Skrevet 1. januar 2009 lukt på den. du kjenner det med en gang du åpner pakka hvis kjøttdeigen er sur
Anonym bruker Skrevet 1. januar 2009 #5 Skrevet 1. januar 2009 Ikke noe problem,holdbarhetsdatoen er der bare fordi det er påbudt, og det er gode marginer på datoen.
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2009 #6 Skrevet 2. januar 2009 Best før betyr ikke ødelagt etter. Stek den GODT, da kan du spise den. Men ikke la den ligg lenger. Ligger den i fryseren kan den godt ligge enda lenger, da gjelder ikke holdbarhetsdato på samme måte som ferskvarer.
Anonym bruker Skrevet 2. januar 2009 #7 Skrevet 2. januar 2009 Tre dager over er ingen problem.. spis og kos deg Kjøttet setter ikke datoen selv, det er alltid god margin på disse datoene.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå