Bring_it_on!!:)) Skrevet 31. desember 2008 #3 Skrevet 31. desember 2008 Frese den lett i pannen på alle sider først.. Ha den i en langpanne og stek til termometeret viser 65 grader.. ( litt avhengig av hvordan du vil ha den.. ) termometer 70 er den totalt gjenommstekt.. Jeg pleier og legge den på folie.. Har etterhvert også litt vann i langpannen, løk, gulrøtter , sopp.. ++ For og få en god sky til sausen.. Bretter da først folien litt opp da vil det også samle seg masse god sky fra steken i folien..
Bring_it_on!!:)) Skrevet 31. desember 2008 #4 Skrevet 31. desember 2008 http://www.matprat.no/artikkel.aspx?artid=8346 Fant denne linken.. Kanskje litt bedre forklart.. Men akkurat samme prinsipp.. =)
Mamma2OO5 Skrevet 31. desember 2008 Forfatter #5 Skrevet 31. desember 2008 Jeg stekte den ikke i panna først jeg. Gjør det noe?
Bring_it_on!!:)) Skrevet 31. desember 2008 #6 Skrevet 31. desember 2008 Nei det gjør ingenting.. =) Kose dere masse i kveld.. =))
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå