Gå til innhold

Der gikk 7 kg kalkun i søpla...


Anbefalte innlegg

Skrevet

og sambo kjørte i express fart for å fa tak i en ny...

ringte nettopp og sa at han har fått tak i ny..

Skrevet

åh,hvorfor?

Bra dere fikk tak i ny da..

Vi var på maaange butikker i går,men fikk heldigvis tak i en til slutt

Skrevet

Å? Hva skjedde med kalkunen? Flaks dere fikk kjøpt en ny en :)

Skrevet

den ble tatt opp for 2 dager siden, og nå lukter det surt av den..

 

så mye god mat... Uff, uff...

Skrevet

Har den stått i romtemp eller kaldt da? Vi tok opp på 5.dagen,og den har stått kaldt..Må gå å sjekke..

Skrevet

Visst den blre tatt opp i frossen tilstand og har liggi å tina så er den ikke sur. tror du nå har kasta masse mat helt forgjeves gitt...

 

Jeg bruker 2 dager på å tine kalkunen min å, Jeg har den liggende i esken på kjøkkenbenken. Lukter litt rart da jeg tar den ut av plastikken den er pakka inni, men den er på langtnær sur...

Skrevet

den har stått i romtemp. og vell så det, det var ikke jeg som skulle stå for den, det var mammaen til sambo, hun insisterte at den skulle stå foran varmepumpa høyt oppe..

 

jaja, ikke noe å gjøre med det nå,

ja den luktet surt,

magen vrengte seg..

Skrevet

Jeg tiner den 3 dager i kjøleskaper.

Ville også kastet den om den hadde stått så lange i romtemperatur.

Skrevet

2 dager i romtempratur er ikek noe problem. Bruker så lang tid på å tine faktisk, men at den skulle stå foran varmepumpa. Ja da hadde jeg blitt litt betenkt ja. Da blir det jo hurtigere tina og da er det jo større risiko for at den skal bli sur, men får du tid til å tine den kalkunen dere har kjøpt nå da? eller legger du den i en diger balje med kaldt vann?

Skrevet

det var det ja, hadde søren ikke tenkt på.. hehehe...

Skrevet

Dere er klin galne! Tine frossen fugl (eller hva som helst, egentlig, men fugl, da!) i romtemperatur?? I 2 (!) dager? 2 hele dager på en kjøkkenbenk? Fjærkre? OMG, verste jeg har hørt.

 

 

Hilsen kokken

Skrevet

det var det jeg også sa...

men, snakket for døve ører...

Ho er ikke så høy i hatten lengre nå..... Til pass for henne...

Skrevet

kakemonstermosedamen: Hva er den korrekte måten å tine en kalkun på? I kjøleskapet? Må lære meg det siden det blir nok vi som må til pers neste år hehe.

Skrevet

Dere har jo litt kort tid å tine denne fuglen på da.....

Skrevet

Man kan regne to dager i kjøleskap for å tine et stort beist av en kalkun.

Er det krise kan man tine den på mye kortere tid i kaldt vann (NBNB kaldt vann for å ikke ødelegge varen og for at det faktisk går senere med varmt vann).

 

 

Skrevet

Må si meg enig med kakemonster kokken her. Kalkun skal tines i kjøleskapet 2-3 dager.

Skrevet

Eg tiner min kalkun på kjøkkenbenken i ETT døgn.

Det har eg gjort i mange år og kommer til å gjøre det i alle år fremover.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...