Athene75 Skrevet 28. desember 2008 #1 Skrevet 28. desember 2008 Dere som er eksperter på dette, hvor mye kaldt vann og hvor mye varmt vann blander dere for å få riktig temperatur på melken? ( pulvermme som skal bli 200 ml ferdig væske ).
Makko med to små gutter Skrevet 28. desember 2008 #2 Skrevet 28. desember 2008 Har ca 60ml kaldt vann + 30ml varmt... -bruker det som regel bare som tillegg, og babyen er 4mnd så ikke krise om den ikke er akuratt.
Lykkeli & gla ♥ jentene mine ♥ Skrevet 28. desember 2008 #3 Skrevet 28. desember 2008 Ingen ekspert, men etter 2 uker som flaskemamma har jeg funnet ut at d som funker best for meg er å ha en flaske m ferdig oppmålt mengde kaldt kokt vann stående i kjøleskapet, og så bare varme den 45 sek i mikroen, blande i pulver og voila klar ferdig SPIS:)
husmus &2 Skrevet 28. desember 2008 #4 Skrevet 28. desember 2008 Jeg fant et genialt innlegg her som hadde regnet ut riktig mål av kaldt og varmt, jeg følger denne slavisk og får perfekt temperatur hver gang. Hvis du søker på måling av mme eller noe slikt så finner du det sikkert.
A og G Skrevet 28. desember 2008 #5 Skrevet 28. desember 2008 har lest at når man blander pulveret så bør det være ca 60 grader for å drepe bakterier i melka, og så kjøler man ned til spisetemp. Til 100 ml vann bruker jeg ha nesten 40 ml kaldt kokt vann som jeg har i kjøleskapet, og resten varmt. Ikke noe nøyaktig altså...
Frøken Freken Skrevet 28. desember 2008 #6 Skrevet 28. desember 2008 På 60 grader ødelegges også proteier og c-vitaminer, så Nestlè anbefaler tilbereding på 40C
SImonmamma Skrevet 28. desember 2008 #7 Skrevet 28. desember 2008 Hei Jeg har kokt vann stående i kjøleskapet. Jeg bruker 120 ml kaldt vann og 60 ml nykokt vann. Så blander jeg i 6 skjeer nan, som jeg bruker. Dette blir ca 200 ml ferdig nan. Dvs 2/3 deler kaldt vann og 1/3 nykokt vann. Det blir perfekt tp for min lille pode :-)
yasmina Skrevet 28. desember 2008 #8 Skrevet 28. desember 2008 samme som naa eller aldri, bare at mini aldri drikker mer enn 120 ml...
oktavia78 Skrevet 28. desember 2008 #9 Skrevet 28. desember 2008 Vi har blandet 100 ml kaldt med 80 ml varmt vann, så blandet i pulver, og da har melken en grei varme! Men samboeren min er veldig glad i Phillips, og da vi skulle kjøpe ny vannkoker, kom han hjem med en type man kan varme vann til ønsket temperatur (40, 60 80 eller 100 grader). Vi koker derfor opp ei kanne med vann, og varmer opp til 40 grader hver gang vi skal tilberede melken. Den er helt genial!! Og kjapp er den også! Anbefales! =)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå