Attekattenoa Skrevet 25. desember 2008 #1 Skrevet 25. desember 2008 Har lagd både oksestek, grøt og bakt brød i den men vet jo at den kan brukes til mye mer. Noen som har oppskrifter / tips til meg? Noe må man jo bruke ventetiden / romjulen til, hehe
mortilverdensbeste Skrevet 25. desember 2009 #2 Skrevet 25. desember 2009 Hei! Er også på jakt etter oppskrifter å tips til denne. Fikk i julegave, og trenger litt råd om hvordan jeg skal bruke den. Hvordan lager du grøt og oksesteik i den?
Sjokolademonster Skrevet 25. desember 2009 #3 Skrevet 25. desember 2009 Ha mange! Kjøpte den før jul og fikk med ett oppskriftshefte! Mye kaker og fiskegryter.. noe spesiellt jeg skal skrive inn?
Sjokolademonster Skrevet 25. desember 2009 #4 Skrevet 25. desember 2009 Ok, legger inn to ulike: Svinestek: ca 2 kg svinekjøtt 1 ts peppermix 1 ts salt 1 ts grillkrydder 2 ss smør Bland krydder og gni det inn i kjøttet, gjerne kvelden før. Legg i ultraplusen, stikk termometer i den tykkeste delen av kjøttet. Stek i ovnen på 200 grader i ca 2 timer. Lag saus av sjyen fra kjøttet, server med poteter og grønnsaker
Sjokolademonster Skrevet 25. desember 2009 #5 Skrevet 25. desember 2009 Bærkake: 3 egg 150g smeltet smør 3 dl sukker 3 dl mel 1,5 ts vaniljesukker 1,5 ts bakepulver 250 g skogsbærblanding (el annet) Smelt smør, tilsett sukker, så egg, og deretter resten. Rør med slikkepott. Hell i formen og dryss over bærene. Stekes i 45 Min på 200 grader med lokk.
Sjokolademonster Skrevet 25. desember 2009 #6 Skrevet 25. desember 2009 Ellers har jeg hørt at ribbe blir perfekt i formen, ta av lokket litt på slutten så svoren blir sprø! Formen tåler ikke veldig høy temperatur, tror 200 eller 220 grader var max.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå