Anonym bruker Skrevet 22. desember 2008 #1 Skrevet 22. desember 2008 er det noen typer fenalår vi kan spise ?? noen som vet....HAR SÅÅÅÅÅÅ lyst på fenalår!!!
Gjest Skrevet 22. desember 2008 #2 Skrevet 22. desember 2008 Går fint hvis du har det i fryseren først
elin23 Skrevet 23. desember 2008 #3 Skrevet 23. desember 2008 husk det må være i fryseren i 2 døgn før du kan spis det da;)
tre håpefulle Skrevet 25. desember 2008 #4 Skrevet 25. desember 2008 helst ikke.. Men som de andre skriver så kan en ha det i fryseren først... Jeg selv har ikke vert altfor streng her.. Jeg har smakt litt.. Det går somregel bra.. Men det er akkurat det at om det ikke skulle gå bra, så er det jo så meningsløst at en ikke klarte å holde seg unda... Det samme gjelser for tørket mår, pålegg i vakumpakker etc... Å jeg som er så glad i kjøtt.. jeg spiser det innimellom, men har det ofte i mocroen og steker det først..
Moni*gull09*gullgutt11 Skrevet 26. desember 2008 #5 Skrevet 26. desember 2008 Jeg har fire friske søsken, mamma har altså vært gravid fem ganger. Under ALLE svangerskapene har hun spist alt hun har hatt lyst på, og hun er veldig glad i fenalår og salami...Ingen har blitt syke, ingen har allergier.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå