1prinsesse+1i magen Skrevet 22. desember 2008 #1 Skrevet 22. desember 2008 Har laget en stor gryte i dag, og håpte på at vi kunne ta av den til lunsj og kvelds resten av uka, for å ha noe lett og godt utenom all julematen. Så da lurer jeg på om noen vet hvor fort sånt blir dårlig, og beste måten å oppbevare den på?!?
Gjest Skrevet 22. desember 2008 #2 Skrevet 22. desember 2008 Beste ville vel være å fryse den i porsjoner og tine for hver dag du skal ha suppe tror jeg. Ville ikke hatt den i kjøleskap mer enn toppen 48 timer og den skal helst ikke varmes opp mer enn ên gang etter å ha vært kjølt. Så det letteste vil uansett være å ha den i mindre beholdere...
1prinsesse+1i magen Skrevet 22. desember 2008 Forfatter #3 Skrevet 22. desember 2008 Har ikke plass i fryseren. Nei skal selvfølgelig ikke varme den opp flere ganger, tar det vi skal ha hver gang over i en liten kjele.. Vi får se hvor lenge vi tør spise da
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå