Gå til innhold

Hvor tynn/tykk skal røre til smultringer være? U/T


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

skal det ikke være deig?..man skal jo kunne trykke ut ringer

Skrevet

Røre? Jeg lager deig som jeg kjelver ut.

Skrevet

Nei, jeg bruker slik smultringmaskin der man skal bruke røre. (slipper ringer ned i smulten)

Men man kan selvsagt lage smultringer av deig også..

Skrevet

det skal være deig, ikke røre.

Den skal være omtrent som en pepperkakedeig. Kjevle ut og trykk ut smultringer med en smultringform. Kok så smultringene i en smultgryte. Bruk smult til gryta. Men pass på og ikke ha for mange smultringer i gryta av gangen.

Skrevet

kjevler - fingrene løp litt fort der...

Skrevet

Nei, jeg lurer ikke på hvor tykk smultringdeig skal være, men hvor tykk smultringrøre skal være :-)

Skrevet

Dytter i håp om at noen her i dag vet...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...