Gå til innhold

Oppskrift på melisglasur til peppekakehus?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Husker jeg fikk noe her inne i fjor som holdt seg hvitt og fint hele julen.

Var det eddik i mon tro?

Finne ikke igjen oppskriften. Noen som har en som består av mer enn vann og melis?

Fortsetter under...

Skrevet

jeg har ofte laget med eggehvitte i . da blir den litt stivere..

Skrevet

Bare bruk eggehviter i stedet for vann når du blander ut melisen. Blir kjempestivt og hardt når det stivner, og holder veldig bra :o)

Skrevet

ok. så bare melis og eggehvite?

Skrevet

Jepp :o)

Skrevet

Fikk tips om å bruke 4 dl melis til en eggehvite, og piske dette i ca 10 min. Da skal det kunne brukes til lim også. Ble visst knallhardt når det tørket, og tørket kjapt når det var kommet på kakene, men holdt seg en god stund mykt inni sprøyteposen. Har ikke prøvd selv ennå.

Annonse

Skrevet

Jeg bruker eggehvite, melis og noen dråper sitron. Husker ikke hva den sitronen er god for, men man kan bruke sitron eller eddik. Står bakpå pepperkakehus-pakka:)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...