Gå til innhold

Sjokoaldekonfekt (hjemmelaget) i julegave


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvor tidlig kan man lage det? Hvor lenge holder det seg godt om man pakker det i glass med lokk?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Lurer jeg også på!!

 

Slenger også inn etterlysning av oppskrifter på sjokoladekonfekt med det samme:)

Skrevet

hm.. aner altså ikke, men sjokolade har jo ganske lang holbarhet da. delfiakaken jeg lagde for snart 2 ukersiden er god enda... hm.. der er det i tilfellet kjeksen som blir tør og ikke sjokladen som blir ødelagt

Skrevet

"Uendelig" holdbar. Eneste som er litt kikig med tanke på holdbarhet er om en klarer å holde fingrene unna.

Skrevet

Du kan trygt lage konfekt nå for å gi til jul. Denne holder seg veldig lenge.

 

Lykke til!!!

Skrevet

Vi skal lage på onsdag :-) Ang oppskrifter har jeg funnet en del på nett. Er bare å google konfekt så kommer det opp masse :-)

Skrevet

Den holder seg lenge!

 

da vi flyttet i sommer fant jeg en boks med mozartkuler bakerst i kjøleskapet som jeg helt hadde glemt. De var minst like gode som til jul!

 

Jeg vil forøvrig anbefale deg å lage Mozartkuler, for de er knallgode.

 

du trenger:

1 pølse med marsipan

1 pakke med bløt nougat

en slump konjakk eller likør

mørk sjokolade.

 

del nougaten i terninger på snaue 1x1x1 cm

kna inn konjakk eller likør i marsipanen. trill den til ei pølse på ca 4 cm i diameter, og skjær den i ca 3 mm tykke skiver. legg en bit nougat på hver skive og trill til kuler.

 

varm sjokolade i vannbad. Pass på at den ikke er for varm. Legg litt sjokolade i den ene hånda og rull en kule rundt i sjokoladen. Dette er klinete, men går myyyye fortere enn å dyppe. La sjokoladenn stivne, og gjenta prosessen hvis det ikke er tykt nok lag.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...