myboylollypop Skrevet 13. desember 2008 #1 Skrevet 13. desember 2008 skal altså prøve meg på tapas,og har funnet gode oppskrifter på lefseruller..men så altså- hva slags lefser bruker man? potetlomper?vestlandslefser som man legger i bløt? hjjjeeeelp
Gjest Skrevet 13. desember 2008 #2 Skrevet 13. desember 2008 Du kan godt bruke potetkaker (lomper) Det gjør jeg. Del gjerne oppskriften din da
myboylollypop Skrevet 13. desember 2008 Forfatter #3 Skrevet 13. desember 2008 hahA, MENTE JO LEFSE RULLER- ikke lese ruller!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå