Gå til innhold

Hvordan får jeg "hard" melisglasur på pepperkakene???


Anbefalte innlegg

Skrevet

I fjor blandet jeg bare vanlig melis og vann, men det ble jo så klissete...

 

I år fikk jeg tips om å bruke eggehvite istedenfor vann, men jeg synes ikke den blir hard likevel!

 

Har du noen gode tips til en husmor i trening;)?

Skrevet

Vi får kjempe fin glasur av eggehvite, litt sitron og melis..

Skrevet

Eg brukar eggekvite, og det blir hardt:) Litt tjukk blanding gjer susen.

 

Eg fekk også eit tips om å ha i litt eddik, for det held glasuren kvitare lenger:) Berre ei teskjei, eller så.

Skrevet

eggehvite,bittelitt sitron og melis her også...

 

men du vet at du ikke trenge vann til melisen når du bruker eggehvite?

Skrevet

Å, det er så mye jeg ikke vet... Får prøve litt sitron i da, evt ta tjukkere glasur- uten vann.

 

TAKK!

Skrevet

Eddik eller sitron gjer same susen:)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...