trebarnsmamma84 Skrevet 11. desember 2008 #1 Skrevet 11. desember 2008 Driv og baker serinakaker her...Skal vere skoldede mandler??men må dei tørke i fleire dager??kan eg berre bruke perlesukker i steden????
Gjest Skrevet 11. desember 2008 #2 Skrevet 11. desember 2008 Skolda mandler er mandler uten den brune hinna. Putt dem i kokende vann og pill av skallet. Trenger ikke tørke spesielt, kan feks legge de på et kopphåndkle dersom de er fuktige. Kan hakkes opp og strøs over like etterpå sammen med perlesukkeret =)
MammaTilTre*augustbaby* Skrevet 11. desember 2008 #3 Skrevet 11. desember 2008 De tørke ganske fort. Eg gjorde da igår.berre spre de godt og snu på de innimellom oppå en kjøkkenhånduk eller tørkepapir med god sugeevne....ha det oppå de og....Kanskje de tørke endå fortere vist du legge det på/ i nærheten av ovnen?
trebarnsmamma84 Skrevet 11. desember 2008 Forfatter #4 Skrevet 11. desember 2008 Takk for hjelpa...=) no står dei i ovnen=)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå