mamma'n til løvegutt:) Skrevet 10. desember 2008 #1 Skrevet 10. desember 2008 Hvordan var nå dette igjen - morsmelk holder seg jo i 48 timer i kjøleskap og skal avkjøles rett etter den er pumpet. Kan jeg la flaska stå i kjøleskapet til dagen etter, pumpe en skvett til i en ny flaske, avkjøle den og så fylle på flaska fra dagen før og deretter fryse det ned? (Hehe...du you follow? ) For jeg kan vel ikke pumpe direkte i melka som har stått i kjøleskapet i et døgn? Så står det i en bok jeg har at man kan fylle fersk morsmelk (og da kun helt fersk) på melk som allerede er fryst, men så har jeg lest et sted at man ikke skal fylle på mer på melk som allerede er fryst fordi melka da blir sur. Eller gjelder dette bare når den nye melka ikke er helt fersk? Usikker på hvor bra jeg har formidlet spørsmålene mine nå i grunn, hehe. Noen som har skjønt poenget som kan svare?
En snupp - og en knert i magen Skrevet 10. desember 2008 #2 Skrevet 10. desember 2008 Her skulle du finne svar på det du lurer på: http://www.ammehjelpen.no/asp/default.asp?ID=29
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå